Havet er framtiden

OTC MØRE 2016

28. september er vi klar for nok en Ocean Talent Camp Møre på Campus Ålesund. Møre-regionens største omdømme- og rekrutteringsarrangement arrangeres for fjerde gang, og er dermed den Ocean Talent Camp som er arrangert flest ganger siden første Ocean Talent Camp i 2013.

Mer enn 30.000 elever til nå

Piloten Ocean Talent Camp Rådhusplassen 2013 ble utformet for gjenbruk over hele landet. Ettertiden har vist at dette ble det første av flere arrangement rundt om i Norge av ulik størrelse - alle bygd over samme lest – det pedagogiske opplegget My Wave.

Suksessen er gjenskapt på Rådhusplassen i Oslo, på Møre, i Nordland, på Bygdøy og i Bergen, og mer enn 30.000 elever har besøkt Ocean Talent Camp til nå.

Ocean Talent Camp Møre

Ocean Talent Camp Møre er en møteplass for elever fra videregående skoler på Sunnmøre og deler av Romsdal som står ovenfor utdannings- og yrkesvalg.

Her får ungdommene møte næringene som er de største bidragsyterne til norsk økonomi; de havbaserte næringene – Ocean Industries.

Framtiden til Norge ligger i havet med offshore energi, maritim og sjømat.

 

Nyheter fra Havet er framtiden

25 utstillere registrert for Ocean Talent Camp Møre 2016

28. september 2016 er 25 utstillere fra offshore energi, skipsfart, maritim industri, sjømat og biomarin virksomhet klare for å møte elever på søk etter eget talent og fremtidige utdannings- og jobbmuligheter. 

Som tidligere år blir campen arrangert på Campus Ålesund, i et i samarbeid mellom NTNU i Ålesund, Fagskolen i Ålesund, GCE Blue Maritime/ ÅKP, Mafoss og Maritimt Forum Nordvest.

Les mer
Klar for ny Ocean Talent Camp Møre 2016

Vi gjentar suksessen og inviterer til Ocean Talent Camp Møre den 28. september 2016!

Som tidligere år blir campen arrangert på Campus Ålesund, i et i samarbeid mellom NTNU i Ålesund, Fagskolen i Ålesund, GCE Blue Maritime/ ÅKP, Mafoss og Maritimt Forum Nordvest.

Les mer
0
bedrifter er påmeldt
0
skoler er påmeldt
0
skoleklasser er påmeldt
0
elever er påmeldt

Partnere

OTC Møre 2016 kontaktinfo

For lærere:
Ocean Talent Camp Møre 2016 v/Arnfinn Ingjerd
90 52 10 65
For utstillere:
Doxacom Public Relations AS, v/Øyvind Olsen
91 18 58 17
For generelle henvendelser til OTC Møre 2016: