OTC Vest 2015

Klar for neste bølge

Gjør klar til å ta i mot neste bølge talenter, på Ocean Talent Camp Vest 2015!

Nå er turen kommet til Bergen og vestlandet!

Ocean Talent Camp er en møteplass for ungdom som står ovenfor utdannings- og yrkesvalg. Her får de møte næringene som er de største bidragsyterne til norsk økonomi; de havbaserte næringene – Ocean Industries, bedrifter og organisasjoner, som har erkjent at de må samarbeide om å legge til rette for fremtidens talenter.

15. og 16.september blir Ocean Talent Camp Vest arrangert på Amalie Skram Videregående skole i samarbeid med Maritimt Forum Bergensregionen, NCE Subsea, NCE Maritime CleanTech, UPTIME Centre of competence, Marint Vekstforum og The Seafood Innovation Cluster.

Ocean Talent Camp tilbyr et pedagogisk opplegg som støtter læreplan i utdanningsvalg, og har som formål å øke elevenes kunnskap om arbeidslivet, samfunnet vi lever i, og ikke minst gi kjennskap til seg selv og sitt talent. Det tilpassede opplegget starter med forberedelser, og avsluttes med bearbeiding av inntrykk og læring i klasserommet.

Under besøket på Ocean Talent Camp Vest ønsker vi å bevisstgjøre og motivere elevene i forhold til utdannings- og yrkesvalg. På Ocean Talent Camp ønskes elevene velkommen med inspirerende og lærerike ord fra scenen, et uteområde med aktiviteter, og en utstilling hvor elevene får direkte kontakt med rollemodeller fra de havbaserte næringene. 

Nyheter fra OTC Vest 2015

Bilde sier mer en tusen ord!

Følg oss på Instagram og Snaphat for oppdaterte bilder og videoer fra campen.

Les mer
- Vi vil ha talentene!

- Å rekruttere ungdom er et evighetsprosjekt, og vi som bedrift er avhengige av ungdommen og deres kunnskap. Vi ønsker helt klart å få tak i disse talentene, sier konsernsjef Henning Beltestad i Lerøy under årets Ocean Talent Camp Vest, til bransjenettstedet Kyst.no.

Les mer
0
bedrifter er påmeldt
0
skoler er påmeldt
0
skoleklasser er påmeldt
0
elever er påmeldt

Partnere

OTC Vest 2015 kontaktinfo

For lærere
Ocean Talent Camp, v/Benedicte Skogen
90 62 99 56
For utstillere
Doxacom Public Relations AS, v/Unni Grebstad
952 88 288
For generelle henveldelser til OTC Vest 2015