Din opplevelse

Bli med tusenvis av andre elever å utforsk havbasert næring på Ocean Talent Camp.

undefined

Her kan du møte unge rollemodeller som kan fortelle om sine utdanningsvalg og om hvor gøy det er å jobbe innen havbasert næring. Gjennom masse spennende aktiviteter og møte med rollemodellene får du selv utforske hvor mange muligheter og veier der er for ditt talent.

Rollemodellkort

Elevene skal velge seg en karrierevei eller en jobb på en eller flere av standene. Rollemodellkortet er basert på en av rollemodellenes (ansatte ved en av utstillerne) utdannings- og karrierevei fra ungdomsskolen til dagens stilling.

Rollemodellkortet inneholder en kortfattet beskrivelse av rollemodellen og vedkommende sine interessefelt, resultat av talent-test, en forenklet CV, bilde av rollemodellen, samt utstillerens navn og logo. 

Elevene skal ta med seg tre (3) rollemodellkort tilbake til klasserommet, hvor læreren vil legge opp til en runde i klasserommet hvor noen, eller hver enkelt, sier litt om hvorfor de har valgt akkurat denne ”jobben”.

Navnelapp, og firmapresentasjon med oppgaver

Elevene (grupper på opp til tre elever) får tildelt sin "arbeidsgiver" under forberedelsene til Ocean Talent Camp, eventuelt når de kommer til campen. Det skjer ved at elevene i forkant av Ocean Talent Camp får utdelt navnelapp og firmapresentasjon med oppgaver som forteller hvem deres “arbeidsgiver” er. Firmapresentasjonen inneholder fakta, profilelementer, url-link, oppgaver og aktiviteter tilknyttet deres arbeidsgiver, samt oppgaver og aktiviteter knyttet til et utvalg andre utstillere. Elevene vil først besøke sin “arbeidsgiver” for så å gå videre til andre utstillere.

Huskeliste

Huskelisten inneholder blant annet oversikt over hvilke aktiviteter, foredrag og lignende, du kan delta på under Ocean Talent Camp. Du finner også et kart over området Campen skal være.